Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Primăria Suceava alocă 25.000 lei pentru fetița jandarmeriței care a fost ucisă pe trecerea de pietoni

Primăria municipiului Suceava alocă 25.000 lei pentru fiica jandarmeriței Irina Airinei, femeia ucisă de o mașină pe o trecere de pietoni din Suceava.

Edilul Sucevei, Ion Lungu, susține că a fost sensibilizat de acest caz, mai ales în urma discuțiilor avute cu tatăl fetiței, care se află mereu lângă ea.

„Fata este la București, trebuie să facă niște analize și are nevoie de bani și doresc ca până la sfârșitul săptămânii să-i transferăm acești bani în cont. Dumnezeu s-o ajute”, a spus primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Larisa Mihaela, fetița jandarmeriței Irina Airinei ucisă pe trecerea de pietoni de un tânăr șofer, are nevoie de ajutor pentru recuperarea sa.

„Pentru depăşirea momentelor grele cu care se confruntă familia îndoliată si recuperarea fetitei fac un apel umanitar pentru sprijin financiar in ceas de grea suferinţa,colegilor, celor care au cunoscut-o şi tuturor oamenilor de bine, să ajute familia acesteia cu fonduri băneşti, pe măsura posibilităţii fiecăruia”, este mesajul transmis de Oliviu Airinei, pe pagina sa de Facebook.

 like facebook, suceava, news, stiriCei care vor să ajute din puținul lor port fac donații în contul RO87 UGBI 0000 3320 0310 7RON, deschis la Garanti Bank Suceava, pe numele Maniliuc Victor Daniel.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*