Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Prognoza meteo! Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o estimare a evoluției temperaturilor și precipitațiilor în perioada 07- 20 ianuarie.

Potrivit meteorologilor, în Moldova, v remea va fi rece în primele două zile, cu temperaturi maxime, în medie regională, în jurul a -4 grade, dar în data de 9 ianuarie acestea vor fi în creștere spre medii de 0 grade.

Apoi, până pe 11 ianuarie, valorile termice diurne vor scădea din nou spre o medie de -4 grade. În perioada 12 – 17 ianuarie, media maximelor se va situa în jurul valorii de 0 grade, cu o ușoară tendință de creștere în ultimele zile ale intervalului, spre o medie de 1…2 grade.
like facebook, suceava, news, stiri
Temperaturile minime vor fi negative de-a lungul celor două săptămâni și se vor situa în medie între -8 și -4 grade, exceptând nopțile de 8 și 9 ianuarie, când acestea vor tinde spre pragul de ger, o medie în jurul a -10 grade.

În zilele 9 și 10 ianuarie, vor fi precipitații, local moderate cantitativ, în timp ce în restul intervalului acestea pot apărea doar izolat și trecător.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*