Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

FOTO Focuri de armă după contrabandiști, la Straja. Țigări de contrabandă de peste 52.000 lei

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, județul Suceava, au declanșat, sâmbătă, o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 20.00, un echipaj al poliţiei de frontieră a observat, pe direcția localității Straja, județul Suceava, mai multe persoane care transportau, în spate, de la frontiera de stat spre interiorul țării, colete voluminoase.

like facebook, suceava, news, stiriImediat, polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea persoanelor în cauză efectuând somațiile legale prin voce, moment în care acestea au abandonat coletele și s-au dispersat în direcții diferite.

Pentru reținerea persoanelor care nu s-au supus somațiilor legale prin voce, lucrătorii au tras mai multe focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale.

Imediat au fost informate autoritățile de frontieră ale statului vecin în vederea cercetării în comun a evenimentului.

La fața locului s-a deplasat o echipă de intervenție care a procedat la supravegherea și cercetarea zonei, ocazie cu care au fost descoperite 9 colete cu țigări, de proveniență ucraineană.

Țigările au fost duse la sediul sectorului, unde în urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 4.500 pachete cu țigări, a căror valoare se ridică la suma de 52.650 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere ilegală a frontierei de stat, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*