Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Tatăl și fiul care au lovit cu parul doi polițiști, arestați preventiv. Vezi cine sunt!

Cele două persoane de etnie romă, care au agresat doi polițiști de la Secția nr.10 de Poliție Rurală Gura Humorului, au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, marți, 1 ianuarie, pentru ultraj. Este vorba despre Ionel Carabin și George Irimie Carabin, care au atacat și lovit cu parii doi polițiști.

like facebook, suceava, news, stiriJudecătoria Gura Humorului a admis cererea de arestare preventivă a acestora. Ei au fost reținuți, luni, pentru 24 de ore.

Potrivit anchetatorilor, la data de 29 august 2018, în jurul orei 16,45, ambii inculpaţi i-au adresat ameninţări cu acte de violenţă unui agent principal de poliţie din cadrul Secţiei nr. 10 de Poliţie Rurală Gura Humorului, în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu.

De asemenea, la data de 30 decembrie 2018, în jurul orelor 22.30, ambii inculpaţi au agresat fizic doi agenţi de poliţie din cadrul Secţiei nr. 10 de Poliţie Rurală Gura Humorului, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, cauzându-le leziuni pentru care vor necesita pentru vindecare un număr de 5-7 zile, respectiv 6-8 zile de îngrijiri medicale.

Agresorii celor doi polițiști au fost reținuți. Sunt cercetați pentru ultraj


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*