Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO Accident la Vicovu de Sus! Un bărbat a murit (Update)

Un accident rutier a avut loc vineri seară, pe strada Ștefan cel Mare din Vicovu de Sus. Potrivit polițiștilor, în timp ce conducea autoturismul pe strada Ștefan cel Mare, din orașul Vicovu de Sus, un localnic de 46 de ani nu a putut evita impactul cu un bărbat de 79 de ani, din aceeași localitate care, deplasându-se pe lângă bicicletă, s-a angajat în traversarea neregulamentară a drumului public pentru a ajunge la domiciliu.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 46 de ani a intrat în coliziune și cu un autoturism parcat în afara părții carosabile.

like facebook, suceava, news, stiriDin accident, a rezultat rănirea usoară a pietonului care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, menționează reprezentanții IPJ Suceava.

Din păcate, bărbatul a murit la spital.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*