Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Incendiu de la o afumătoare. O casă, în care funcționează și un magazin, a fost cuprinsă de flăcări

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cornu Luncii, au intervenit cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la o gospodărie din satul Brăiești, comuna Cornu Luncii, potrivit ISU Suceava.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la o încăpere dintr-o construcție anexă corp comun, cu pericol de propagare la întreaga clădire și la casa de locuit, la parterul căreia funcționează un magazin.
Incendiul a fost lichidat la ora 16:00.

Au ars: acoperișul de deasupra încăperii pe o suprafață de aproximativ 35 mp, elemente de tâmplărie din PVC și bunuri casnice. S-au degradat pereții încăperii, documente din arhiva magazinului și altele.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost flacăra provenită de la o afumătoare amplasată în interiorul încăperii (foc deschis în spații închise).
Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat restul construcției corp comun, casa de locuit și magazinul proprietarului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*