Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Tânăr blogger din Suceava, câștigător la concursul de cultură generală Câștigă România

Tânărul blogger Cosmin Ionuț Brumă din Suceava a câștigat ediția de pe 12 decembrie a concursului Câștigă România.

Blogul său se numește ”Fii Tu Succesul!”, iar prin articolele pe care le publică încearcă să îi inspire pe cei de vârsta sa să își depășească limitele.

„Fă în fiecare zi ce nu vrei să faci. Aceasta este regula de aur pentru a dobândi obiceiul de a-ţi face datoria fără efort”, este unul dintre citate de Mark Twain după care încearcă să se ghideze în viață.

like facebook, suceava, news, stiriAșadar, Cosmin Brumă a ales să participe la acest concurs datorită dorinței de a ieși din cotidian, de a-și testa limitele și de a le arăta și altora că visurile pot fi împlinite! ”E vorba de ambiție și dorință. Bine: și de muncă!”.

Câștigă România! este o emisiune-concurs de cultură generală, difuzată, începând din 17 aprilie 2017, la TVR 2 și TVR HD. Câștigă România! este un format original românesc, deținut de Zucchero Media; formatul le propune concurenților să răspundă la întrebări despre județele României, parcurgând o hartă a țării. Fiecare episod durează în jur de 48 de minute. Prezentatorul emisiunii este Virgil Ianțu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*