Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Individ din Dumbrăveni reținut după ce a cultivat cannabis în grădină

Foto: Facebook

Un individ din Dumbrăveni a fost reținut după ce a cultivat cannbis în grădină. Poliţiştii Antidrog au descins, miercuri, la locuința acestuia după ce procurorii DIICOT au descoperit că au fost trimise în Irlanda, printr-o firmă de curierat, droguri ascunse în butoaie cu murături și brânză.

like facebook, suceava, news, stiriAnchetatorii au arătat că din primăvara anului 2018 şi până în octombrie 2018, Ioan Cristian Ilinca, din Dumbrăveni a cultivat peste șapte kilograme de canabis în grădina din spatele casei sale.

Apoi, acesta a pregătit două butoaie din plastic în care a ascuns în pungi canabis printre murături și brânză și a încercat să le trimită în Irlanda. Transportul a fost interceptat de anchetatori, iar cele șapte kilograme de cannabis au fost ridicate.

La perchezițiile de miercuri, anchetatorii au mai ridicat aproape un kilogram de droguri ascunse într-un dulap din bucătărie.

Individul a fost reținut pentru 24 de ore, iar joi va fi prezentat în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. Danut ababei says:

    Ehee, vor fi renumite murăturile de Dumbrăveni, datorită condimentelor speciale folosite !!!! Am detronat varza de Milișăuți !

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. A cultivat cannabis în grădină și trimitea drogurile prin curierat, în butoaie cu murături și brânză. Cum a fost pedepsit | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*