Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Târg de Crăciun în scop caritabil la Marginea

Proiectul educațional „De Crăciun fii mai bun!” inițiat de Școala Gimnazială Nr. 3 Marginea și aflat la ediția a VIII-a, a fost conceput în vederea descoperirii celor mai eficiente modalităţi de stimulare a interesului elevilor pentru activitățile de voluntariat, aprecierea frumosului și păstrarea tradițiilor strămoșești. Activităţile orientative propuse, care se vor a fi stimulative, au ca obiectiv dezvoltarea creativității elevilor, a gustului estetic, a respectului pentru tradiție și iubirea aproapelui.

Târgul de Crăciun, cu obiecte decorative realizate de către elevi, are ca scop strângerea de fonduri în vederea achiziționării de produse pentru pachetele ce vor fi donate unor familii nevoiașe din comuna Marginea.

Alte activități din cadrul proiectului vizează realizarea unei tombole cu jucării primite de la elevii din ciclul primar și strângerea de alimente pentru completarea pachetelor.

Evenimentul se va desfășura duminică, 16 decembrie 2018, la Biserica „Sfânta Parascheva” din Marginea începând cu ora 12.00.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*