Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Polițiștii locali suceveni donează sânge în scop umanitar

Polițiștii locali suceveni vor dona sânge în scop umanitar. Astfel, joi, 14 decembrie, lucrătorii Poliției Locale Suceava vor dona sânge, iar bonurile valorice obținute în urma donării vor fi folosite
pentru achiziționarea de produse care vor fi donate către unul din centrele de asistență a persoanelor aflate în dificultate, respectiv Căminul pentru Persoane Vârstnice Solca.

Această inițiativă are un scop umanitar având în vedere că în prezent unitățile spitalicești, inclusiv Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” din Suceava, trec printr-o permanentă criză de sânge.
like facebook, suceava, news, stiri
Polițiștii locali care, din diverse motive, nu vor dona sânge și-au exprimat disponibilitatea de susținere față de cauza umanitară prin donarea unor sume de bani pentru achiziționarea de produse.

„Participarea la acțiuni umanitare nu este o noutate pentru polițiștii locali, ceea ce face ca și în acest an Poliția Locală Suceava să se implice pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie”, susține directorul Poliției Locale Suceava, Ovidiu Doroftei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*