Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Polițiști bătuți cu bâtele de interlopi. Reacția virulentă a unui polițist din Suceava către ministrul de Interne. „Pe câți dintre noi mai vreți să îngropați?”

O bătaie între două clanuri din Calafat, care a avut loc în weekend, s-a terminat cu un ultraj asupra polițiștilor chemați să intervină.

Aceștia au fost luați la bătaie de membrii clanurilor.

Imaginile l-au scandalizat pe polițistul sucevean Bogdan Bănică, vicepreședinte al SNPR Decus.

like facebook, suceava, news, stiriCam asta se întâmplă în stradă, doamna ministru, în caz că nu știați. Și nu știați!
În astfel de situații sunt puși polițiștii să intervină, mai ales în mediul rural, când se bat clanurile de țigani, doi polițiști cu doua sprayuri deodorante și două praștii de Carpați. Și un Logan ruginit. La 50 de țigani care își oferă pari la oase. 50 de țigani care, la apariția meliției, fac front comun și le dăruiesc pari în țeste polițiștilor. Cu generozitate!  Ce-ați făcut cu promisiunile printre lacrimi și suspine la înmormântarea colegului meu – Sorin Vezeteu? Am tot tăcut, am tot așteptat, dar după un an și jumătate nu ați făcut NIMIC, doamna ministru! NIMIC! Cum a rămas cu pachetul de măsuri legislative pentru întărirea autorității polițistului, cu dotarea, cu schimbarea armamentului, cu acele body-cam-uri, cu tot ce ați promis? Eu unul m-am plictisit cât tot ne-ați dus cu zăhărelul, pe câți dintre noi mai vreți să îngropați? Paharul s-a umplut, doamna ministru, și ne-ați demonstrat că nu puteți! Nu puteți, plecați! Vin sărbătorile, în Videle nu se taie porcul, nu se pregătesc bucate pentru Crăciun? Reorientați-vă spre altceva, lăsați ministerul și apucați-vă, eventual, de gătit. Sunt convins că familia și concitadinii teleormăneni se vor bucura de bunătățurile ce vor ieși din mânuțele dvs.”, este mesajul lui Bogdan Bănică.

 

Ultraj Calafat

??? Cam asta se întâmplă în stradă, doamna ministru, în caz că nu știați. Și nu știați!În astfel de situații sunt puși polițiștii să intervină, mai ales în mediul rural, când se bat clanurile de țigani, doi polițiști cu doua sprayuri deodorante și două praștii de Carpați. Și un Logan ruginit. La 50 de țigani care își oferă pari la oase. 50 de țigani care, la apariția meliției, fac front comun și le dăruiesc pari în țeste polițiștilor. Cu generozitate! ??? Ce-ați făcut cu promisiunile printre lacrimi și suspine la înmormântarea colegului meu – Sorin Vezeteu?Am tot tăcut, am tot așteptat, dar după un an și jumătate nu ați făcut NIMIC, doamna ministru! NIMIC! ‼️? Cum a rămas cu pachetul de măsuri legislative pentru întărirea autorității polițistului, cu dotarea, cu schimbarea armamentului, cu acele body-cam-uri, cu tot ce ați promis? ?Eu unul m-am plictisit cât tot ne-ați dus cu zăhărelul, pe câți dintre noi mai vreți să îngropați? Paharul s-a umplut, doamna ministru, și ne-ați demonstrat că nu puteți! Nu puteți, plecați!‼️Vin sărbătorile, în Videle nu se taie porcul, nu se pregătesc bucate pentru Crăciun? Reorientați-vă spre altceva, lăsați ministerul și apucați-vă, eventual, de gătit. Sunt convins că familia și concitadinii teleormăneni se vor bucura de bunătățurile ce vor ieși din mânuțele dvs. !P.S. – Un șorț vă fac eu cadou, vi s-ar potrivi perfect! ‼️Mulțam fain. ?Bogdan BănicăVicepreședinte Sindicatul Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS

Publiée par Bogdan Bănică sur Mardi 11 décembre 2018


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Pristanda says:

    Dar cam ce-ai vrea dumneata,domnu polițist sindicalist,să-ți dea voie să faci doamna ministru,să tragi cu AKM-ul la ocazie? Apoi,din împrejurarea că ești sindicalist în al nuștiucâtelea sindicat milițienesc (voi păreți a fi din aceeași stirpe cu regii&împărații rromilor,câte șatre,atâtea regate…) deci,din această împrejurare rezultă că ai dispensă de bun simț?
    Pentru felul în care te-ai adresat ministrului de interne,fie că este domn sau doamnă,ar trebui să faceți obiectul unei proceduri disciplinare,cu sancțiunea inclusiv a îndepărtării dintr-un sistem care nu mai este militar dar pretinde că este,mai ales la drepturi!
    Deci,ce are a face doamna ministru cu intervențiile de gâgă ale colegilor dumitale de la Calafat? Ești sigur că aceasta era procedura,să trimiți un milițian prost,cel mai prost,să dea din mâini sau din spray printre țiganii înfierbântați ?
    Că tot veni vorba de proceduri:te mănâncă în partea din spate a kurului talentul literar,oratoric și retoric,ești blocat pe injurii și insulte la adresa ministrului! Să recapitulăm,atunci..
    Răposatul Vezeteu,cel omorât de un nebun pe peronul gării din Burdujeni,respectase procedurile pe care le știa din aceeași sursă ca și dumneata… Dumnezeu să-l ierte,există tragedii care te pedepsesc în această meserie mai mult decât un consiliu de onoare,uneori –cum a fost și acest caz – fără drept de recurs! Stii sau te prefaci că nu știi că răposatul polițist îl cunoștea foarte bine pe ucigaș ,căruia tocmai îi administrase o bătaie tradițională,soră cu moartea,în sediul politiei TF ,cu puțin timp înainte de tragedie ?… Că nebunul făcea parte dintr-un grup de oameni ai străzii tolerați în sfidarea legii în zona gării,din fauna care și astăzi colcăie tot pe-acolo…Toți taximetriștii din zonă știu și povestesc ceea ce dumneata invoci patetic ca fiind o neglijență gravă a ministrului și care este ,de fapt,un mișmaș,o încălcare a procedurilor legale de către răposatul,pe vremea aceea, polițistul Vezeteu… Cine l-a impiedicat,în afară de propria sa aroganță și incompetență,să-și folosească arma din dotare,în legitimă apărare,doamna ministru Carmen Dan?
    Polițistul Sfichi,cel nenorocit pe viață și transformat în legumă,la acea intervenție de la domiciliul infractorului,nu a respectat procedurile legale,s-a complăcut într-o neglijență care nu i-a fost fatală dar care l-a scos din rândul oamenilor care își câștigă singuri existența… Cu toate acestea,este transformat în erou iar unii trepăduși de talia dumitale rag după proceduri speciale… Care ar fi acelea,dacă nu le respectați nici pe cele care există??
    In fine,așa defazat cum apari,ai putea dumneata să descrii „intervenția” de la Calafat în termeni procedurali legali? Adică,ce făceau,totuși,mișițienii aceia care dădeau din mâini printre țigani?
    Cu ce se ocupă ei în timpul serviciului,după ce legi și regulamente se conduc? Polițiștii sunt plătiți să se interpună între protagoniști ,să cadă la pace cu pirandele,să le dea cu spray cu piper?
    Sau să scrie pe la gazete apeluri kufurinde și gemete de martiri sindicalizați?

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*