Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Bărbatul din Dumbrăveni, care a condus beat și a încercat să fugă de polițiști, reținut pentru 24 de ore

Individul de 36 de ani, din comuna Dumbrăveni, care a fost prins de polițiștii Postului de Poliție din Dumbrăveni în timp ce conducea un autoturism BMW, beat și cu permisul de conducere reținut, a fost reținut, marți, de polițiști, urmând ca miercuri să fie prezentat în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă.

C.M.C. a fost oprit de oamenii legii în noaptea de vineri spre sâmbătă. Individul a devenit foarte agitat și chiar violent, așa că polițiștii l-au încătușat.

like facebook, suceava, news, stiriBărbatul mirosea puternic a alcool și a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0.76 mg/ l alcool pur în aerul expirat. Apoi, a fost condus la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava,  unde i-au fost prelevate mostre de sânge.

Aici, individul s-a gândit că poate scăpa de polițiști, dar nu i-a mers. A luat-o la fugă din spital, dar nu a reușit să iasă pe poarta unității medicale că  a fost prins imobilizat și încătușat.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Dumbrăveni au făcut verificări și au descoperit că bărbatul avea permisul de conducere reținut.

Bărbat din Dumbrăveni, beat și cu permisul reținut, la volanul unui BMW seria 5. A încercat să fugă de polițiști, dar l-au prins și încătușat


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*