Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

FOTO & VIDEO Intervenție dificilă pentru salvarea unui bărbat. Un copac a căzut peste el, într-o pădure

Un bărbat a fost rănit după ce un copac a căzut peste el, într-o pădure. Incidentul a avut loc marți, pe raza localității Ciocănești.

La fața locului s-a deplasat modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei, cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2.
Echipajul a urcat în pădure aproximativ un kilometru, pe jos, pe un drum inaccesibil mașinilor de intervenție.
like facebook, suceava, news, stiri
La sosirea salvatorilor, bărbatul era scos de sub copac. Rănitul era semiconștient și după ce pompierii paramedici l-au stabilizat, a fost coborât până la locul unde se afla ambulanța SMURD.
Ulterior, pe raza localității Botuș, victima a fost transferată către un echipaj, cu medic,  al Serviciului de Ambulanță Județean, care l-a transportat la Centrul de Primire Urgențe al spitalului din Vatra Dornei, pentru investigații suplimentare.

Dumitru Chiriaș, de 36 de ani, din comuna Moldovița, angajat al unei societăți din Neamț, efectua lucrări de exploatare a masei lemnoase pe picior într-o pădure ce aparține de  O.S. Iacobeni,  în locul numit „Pârâul Humorului”. La un moment dat,  în timp ce secționa un arbore doborât de fenomene naturale, a fost surprins și accidentat de un alt arbore situat în imediata apropriere, suspendat pe rădăcina arborelui pe care îl secționa.

Victima a fost transportată la Spitalul municipal Vatra Dornei de unde ulterior a fost
transferată la U.P.U. – Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*