Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Înfiorător! Victimele accidentului mortal de la Vadu Moldovei sunt tineri cu vârste între 17 și 21 de ani

Victimele accidentului mortal, care a avut loc duminică, în jurul orei 02.30, la Vadu Moldovei, sunt tineri cu vârste între 17 și 21 de ani.

Aceștia și-au pierdut viața după impactul violent între mașina în care se aflau și un autotren.

like facebook, suceava, news, stiriNe-am deplasat cu modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Fălticeni, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, sprijiniți de două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean. La locul accidentului am identificat 5 persoane încarcerate, toate din autoturism. Din nefericire, toate cele 5 victime nu mai aveau semne vitale, cu leziuni extrem de grave, iar ulterior personalul medical a declarat decesul acestora. Autoturismul a fost grav avariat, iar echipa de descarcerare a lucrat zeci de minute pentru extragerea celor 5 din fiarele contorsionate”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată.

Trei dintre ei au 17 ani, unul este de 18, iar șoferul în vârstă de 21 de ani.

„Pe perioada intervenției noastre și apoi pe timpul cât poliția a efectuat măsurători, circulația pe drumul E85 a fost oprită, ea fiind reluată în jurul orei 5:00, după ce colegii mei au îndepărtat de pe carosabil resturile rezultate din accident”, susține Găleată.

Cine sunt tinerii care și-au pierdut viața în accidentul de la Vadu Moldovei


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*