Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Bărbat din Dumbrăveni, beat și cu permisul reținut, la volanul unui BMW seria 5. A încercat să fugă de polițiști, dar l-au prins și încătușat

Un individ de 36 de ani, din comuna Dumbrăveni, a fost prins de polițiștii Postului de Poliție din Dumbrăveni în timp ce conducea un autoturism BMW seria 5 beat și cu permisul de conducere reținut.

C.M.C. a fost oprit de oamenii legii în noaptea de vineri spre sâmbătă. Individul a devenit foarte agitat și chiar violent, așa că polițiștii l-au încătușat.

like facebook, suceava, news, stiriBărbatul mirosea puternic a alcool și a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0.76 mg/ l alcool pur în aerul expirat. Apoi, a fost condus la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava,  unde i-au fost prelevate mostre de sânge.

Aici, individul s-a gândit că poate scăpa de polițiști, dar nu i-a mers. A luat-o la fugă din spital, dar nu a reușit să iasă pe poarta unității medicale că  a fost prins imobilizat și încătușat.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Dumbrăveni au făcut verificări și au descoperit că bărbatul avea permisul de conducere reținut. El s-a ales cu dosar penal.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Bărbatul din Dumbrăveni, care a condus beat și a încercat să fugă de polițiști, reținut pentru 24 de ore | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*