Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

VIDEO Un pom de Crăciun uriaș a plecat de la Suceava pentru a fi pus în centrul Chișinăului

Și în acest an, pomul de Crăciun din centrul Chișinăului este oferit de silvicultorii Direcției Silvice Suceava.

Acesta are 20 de metri înălțime și tocmai a plecat la drum spre capitala Republicii Moldova de la Ocolul Silvic Breaza, de unde provine.

like facebook, suceava, news, stiri„Sperăm ca acesta să încânte și de acesta dată locuitorii Chișinăului în perioada Sărbătorilor de iarnă”, susțin reprezentanții Romsilva.

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva administrează prin Direcția Silvică Suceava peste 270 de mii de hectare păduri de stat, prin cele 24 de ocoale silvice.

Bradul de Crăciun pentru Chișinău a plecat la drum de la Ocolul Silvic Breaza din cadrul Romsilva

Și în acest an, pomul de Crăciun din centrul Chișinăului este oferit de silvicultorii Direcției Silvice Suceava.Acesta are 20 de metri înălțime și tocmai a plecat la drum spre capitala Republicii Moldova de la Ocolul Silvic Breaza, de unde provine.Sperăm ca acesta să încânte și de acesta dată locuitorii Chișinăului în perioada Sărbătorilor de iarnă.Regia Națională a #Pădurilor – #Romsilva administrează prin Direcția Silvică Suceava peste 270 de mii de hectare păduri de stat, prin cele 24 de ocoale silvice.*****Christmas Tree for Chișinău on the road from Breaza Forest District, #Romania#DezvoltareDurabilă #ConteazăPentruViitor #Păduri #Silvicultură#România #Suceava

Publiée par Regia Nationala a Padurilor – Romsilva sur Vendredi 7 décembre 2018


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*