Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

VIDEO Apel de ajutorare pentru o familie cu trei copii care a rămas fără casă în plină iarnă. Orice sprijin este binevenit

Apel disperat făcut  pentru o familie cu doi copii din Drăgoiești care a rămas fără acoperiș deasupra capului după ce un incendiu violent le-a distrus casa duminică seară.

Orice ajutor, oricât de mic ar fi, este de folos în această perioadă pentru familia respectivă. O fetiță de șapte ani și un băiat de 16 ani au nevoie de sprijin.

like facebook, suceava, news, stiri„E cazul să sărim și să ajutăm niște oameni la necaz! Nu știam să se ocupe cineva de strângerea lucrurilor pentru ei. Cu toată jena am sunat la ei. Îmi era rușine. Ce puteam să le spun? “Vă sun că am să vă dau o pătură, suc de roșii, zacuscă..” . Mi-a răspuns capul familiei, avea vocea sfârșită. L-am întrebat cum putem strânge, trimite ceva spre ei, cine se ocupă : “ Nu se ocupă doamnă, nimeni…” , îi simțeam vocea sugrumata de lacrimi. ” Știți eu sunt o femeie simplă, normală, cu o familie simplă, normală, nu știu ce să fac, cum să ajung la voi, aș vrea să scriu ceva, să mobilizez lumea, să vă ajutăm!” ( acum plângeam și eu) ” Doamnă, nici eu nu știu.. și eu sunt un om simplu, da’ ce trimiteți și ce reușiți o să ne prindă bine.” Cum să nu îți rupă inima? Cum să nu ajuți? Eu cred că e primul pas spre o lume mai bună . Vine Moș Nicolae, vine Moș Crăciun! Așa-i că abia aștepți sărbătorile? A nins afară, este frig, parcă te și vezi alături de familie în jurul mesei pline cu bunătăți, bradul frumos împodobit clipește luminând discret colțul plin de cadouri: pentru prieteni, copil, nepoți. La Diana Sânziana si Florentin nu mai vine Moșul. Ei nu mai au ghetuțe, nu au nici brad, nu mai au nici măcar casă. Au ars toate! Nici nu se mai întreabă pe unde intră Moșul…pe ușă…pe coș… că nu mai au casă, nu au nimic! Te-ai întrebat vreodată ce simte un adult când îl lovește un asemenea necaz? Dar ce simte un copilaș de 7 ani si unul de 15 ani? Cum să îl faci să spere când nu mai au nimic? Cum să îi faci bine, să oprești disperarea din inima lui?
Afară-i frig, a nins….Fii tu Moșul lor, fii tu Omul Bun, cu ce poți! Fam: POPESCU Dorel 0747413568, este mesajul transmis de Mihaela Baran.

Azi am primit un filmuleț. O familie și-a pierdut casa într-un incendiu duminică seara. E cazul să fim mândri! E cazul să sărim și să ajutăm niște oameni la necaz! Nu știam să se ocupe cineva de strângerea lucrurilor pentru ei. Cu toată jena am sunat la ei. Îmi era rușine. Ce puteam să le spun? "Vă sun că am să vă dau o pătură, suc de roșii, zacuscă.." . Mi-a răspuns capul familiei, avea vocea sfârșită. L-am întrebat cum putem strânge, trimite ceva spre ei, cine se ocupă : " Nu se ocupă doamnă, nimeni…" , îi simțeam vocea sugrumata de lacrimi. " Știți eu sunt o femeie simplă, normală, cu o familie simplă, normală, nu știu ce să fac, cum să ajung la voi, aș vrea să scriu ceva, să mobilizez lumea, să vă ajutăm!" ( acum plângeam și eu) " Doamnă, nici eu nu știu.. și eu sunt un om simplu, da' ce trimiteți și ce reușiți o să ne prindă bine."Cum să nu îți rupă inima? Cum să nu ajuți? Eu cred că e primul pas spre o lume mai bună .Vine Moș Nicolae, vine Moș Crăciun! Așa-i că abia aștepți sărbătorile? A nins afară, este frig, parcă te și vezi alături de familie în jurul mesei pline cu bunătăți, bradul frumos împodobit clipește luminând discret colțul plin de cadouri: pentru prieteni, copil, nepoți.La Diana Sânziana si Florentin nu mai vine Moșul. Ei nu mai au ghetuțe, nu au nici brad, nu mai au nici măcar casă. Au ars toate! Nici nu se mai întreabă pe unde intră Moșul…pe ușă…pe coș… că nu mai au casă, nu au nimic!Te-ai întrebat vreodată ce simte un adult când îl lovește un asemenea necaz? Dar ce simte un copilaș de 7 ani si unul de 15 ani? Cum să îl faci să spere când nu mai au nimic? Cum să îi faci bine, să oprești disperarea din inima lui?Afară-i frig, a nins….Fii tu Moșul lor, fii tu Omul Bun, cu ce poți! Fam: POPESCU Dorel 0747413568 Cine nu poate merge, voi colecta ce puteti da si voi merge sambata la ei.

Publiée par Maria Todereanu sur Mercredi 5 décembre 2018

VIDEO Au rămas fără acoperiș deasupra capului în prag de sărbători. Casă distrusă de un incendiu


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*