Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Municipalitatea suceveană investește 2,6 milioane de euro pentru ștrandul de la Ițcani. Când ar urma să fie realizat

Municipalitatea suceveană investește din bugetul local 2,6 milioane de euro pentru ștrandul de la Ițcani. Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a dat asigurări că investiția ar urma să fie gata în doi ani.

„Într-o primă etapă, am mers pe ideea să modernizăm ce este acolo, din studiile care s-au făcut, expertizele, fiind un ștrand vechi, de zeci de ani, am ajuns la concluzia că trebuie totul dărâmat, ceea ce s-a și întâmplat”, a declarat Lungu.

like facebook, suceava, news, stiriNoul ștrand va avea trei bazine, din care unul pentru copii și unul cu apă sărată. De asemenea, vor fi amenajate mai multe zone de plajă, spații verzi de recreere, locuri de joacă etc.

Noi n-am putut depune un proiect pentru a face o bază de agrement, așa cum ar trebui pe un ștrand modernizat pentru că la vremea respectivă, pe Axa5, acolo unde a depus Humorul și alte orașe pentru baze de agrement, bazin de înot ș.a.m.d., noi am reabilitat Cetatea de Scaun a Sucevei. Asta s-a întâmplat în anul 2006, pe Axa 5, era restaurare patrimoniu cultural, iar noi am accesat cele 13 milioane de euro pentru Cetatea de Scaun”, a spus Lungu.

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*