Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Cei trei indivizi care făceau contrabandă cu tirurile au fost arestați preventiv

Cei trei bărbați care făceau contrabandă cu tirurile au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, joi, de Judecătoria Rădăuți. Este vorba despre trei cetățeni polonezi, Mateusz Piotr Bugarewicz, Lukasz Adam Bugarewicz și Grzegorz Adam Biskup, care au încercat să introducă ilegal în ţară, țigări ascunse în colete cu rigips și vată minerală.

like facebook, suceava, news, stiriCa urmare a exploatării datelor şi informaţiilor deţinute la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, în data de 21 noiembrie a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au efectuat un control amănunţit asupra a două automarfare încărcate cu rigips și vată minerală, în care se aflau trei cetăţeni polonezi, în urma căruia a fost descoperită o cantitate mare de ţigări.

În urma activităţii de inventariere a ţigărilor s-a constatat că în cele doua autovehicule era ascunsă, în plăcile de rigips și vată minerală, cantitatea totală de 941.027 de pachete cu ţigări (476.117 pachete în primul autocamion şi 464.910 pachete în cel de-al doilea), diferite mărci, în valoare de 903.386 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră, iar cele două autovehicule au fost indisponibilizate la sediul Sectorului Politiei de Frontiera până finalizarea cercetărilor.

FOTO & VIDEO Trei bărbați reținuți după ce au fost prinși cu tiruri pline cu țigări de contrabandă


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*