Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Pieton beat criță lovit de o mașină, la Straja

Un pieton beat criță a fost lovit de o mașină, miercuri după-amiază, în comuna Straja. Potrivit polițiștilor, în timp ce se deplasa pe partea dreaptă a DJ 209G, din comuna Straja, un localnic de 50 de ani a fost acroşat de un autoturism, al cărui conducător auto, după impact şi-a continuat deplasarea.

like facebook, suceava, news, stiriÎn urma activităților operative întreprinse, polițiștii au depistat în trafic pe strada Calea Cernăuţi din oraşul Vicovu de Sus, autoturismul implicat în accident, conducător auto fiind un localnic de 27 de ani.

Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul auto și de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru pieton, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluționat procedural”, arată IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*