Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Tariful de servicii hoteliere însoțitor va fi majorat la Spitalul Județean Suceava. Ce prețuri vor fi introduse pentru noile aparate achiziționate în spital

Tariful de servicii hoteliere însoțitor va fi majorat la Spitalul Județean Suceava, de la 28 lei/ zi la 35 lei/ zi. Potrivit unui proiect de hotărâre care se va afla spre aprobare pe masa consilierilor județeni, propunerea de majorare este motivată de creșterea costurilor.

like facebook, suceava, news, stiriSpitalul Judetean de Urgenta „Sfantul loan cel Nou” Suceava, fata de anul 2018, propune introducerea de noi tarife, ca urmare a aparaturii achizitionate: 1) ecografie de sarcina- 80 lei; 2) nonstres-inregistrarea batailor fetale la nou-nascut- 50 lei; 3) insertia de dispozitiv intrauterin (montare sterilet)- 100 lei; 4) EEG computerizat- 112 lei; 5) Doppler cerebral- 112 lei.

„Tarifele propuse spre aprobare de spital au fost stabilite tinand cont de tariful decontat de Casa de Asigurari de Saniitate i de tarifele practicate de celelalte institutii sanitare pub lice sau private din Suceava și din tara”, se arată în proiectul de hotărâre.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*