Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

O femeie și fetița sa de șase ani, rănite într-un accident rutier

O femeie de 30 de ani și fetița ei de șase ani au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc marți. Potrivit polițiștilor, în timp ce conducea autoutilitara într-o curbă pe DJ 178A, între localitățile Mihoveni și Costâna, un bărbat de 54 de ani, din comuna Frătăuții Noi, a pătruns ușor pe contrasens, ocazie cu care, a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus regulamentar de o femeie de 30 de ani din orașul Cajvana, după care a plecat de la faţa locului şi a parcat autovehiculul în localitatea Costâna, revenind la locul accidentului cu un autoturism de ocazie.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto și a unei minore de 6 ani, din orașul Cajvana, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluționat procedural”, potrivit unui comunicat al Poliției.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*