Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Doliu în învățământ! A murit unul dintre cei mai apreciați profesori suceveni

Învățământul sucevean este în doliu după ce unul dintre cei mai apreciați profesori de fizică din județul Suceava s-a stins din viață. Este vorba despre profesorul Teodor Hrimiuc, care a murit luni.

Peste 40 de ani a fost la catedră, din care 26 a fost și profesor adjunct al Colegiului Național Militar din Câmpulung Moldovenesc.

like facebook, suceava, news, stiri„A mai plecat dintre noi un profesor de fizică. Dumnezeu sa-l odihnească in pace si sa-l aibă in pază. Condoleanțe familiei! Regretele sunt enorme. Teodor Hrimiuc mi-a fost prieten adevarat. Un manager profesionst. Un profesor si un educator desavarsit. Dar mai presus de toate a fost un OM adevărat, care a arătat multor tineri calea ce trebuie urmată in viață . Drum lin prieten drag. Nu te voi uita niciodată si imi voi aduce aminte totdeauna clipele petrecute împreună de după Întâlnirile manageriale.  Învățământul sucevean va fi mai sărac fără tine!”, este mesajul transmis de senatorul Virginel Iordache.

„Cu profund regret si durere in suflet, fostii elevi din clasa a XII a H, promotia 1980 a Liceului Militar Stefan cel Mare au aflat de trecerea la cele vesnice a celui care ne-a fost diriginte si profesor de fizica TEODOR HRIMIUC. Om de o probitate morala si deontologie profesionala deosebite, mereu vesel si plin de viata de la care am invatat multe. Va ramane vesnic in sufletele noastre, si nu numai. ?Dumnezeu sa-l ierte ai sa-l odihneasca in pace.? Condoleante familiei indurerate”, – Vasile Sârbu


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*