Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO Un tir de Suceava, neechipat pentru iarnă, a derapat pe DN 28A

Un tir înmatricular în Suceava, neechipat corespunzător, a derapat în drum spre Pașcani. Evenimentul rutier s-a petrecut luni dimineață pe DN 28A, pe raza comunei Costești, județul Iași.

like facebook, suceava, news, stiriUn autocamion de tip TIR, din Suceava, a derapat în afara părții carosabile, cauza probabilă fiind neadaptarea vitezei la condițiile de drum și, în mod special, neechiparea corespunzătoare cu anvelope de iarnă. Din fericire, nu au existat victime, singurul neajuns fiind blocarea traficului timp de aproximativ 15-20 de minute, cât au durat manevrele de repunere a autovehiculului pe carosabil.

Reluarea circulației a fost posibilă prin intervenția DRDP Iași, care a dirijat spre locul accidentului un utilaj de tip Unimog, aflat în patrulare pe sectorul respectiv, pe fondul avertizării Cod galben de ninsoare.

DRDP Iași atrage atenția încă o dată participanților la trafic cu privire la adoptarea unei conduite preventive la volan, cu adaptarea vitezei la condițiile de drum și echiparea corespunzătoare a autovehiculelor pentru iarnă. Potrivit meteorologilor, Codul galben de ninsori și polei a fost prelungit pentru regiunea Moldovei până miercuri, 21 noiembrie.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*