Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO Rezultat de excepție obținut de grupul coral Flori Udeștene la Festivalul de Folclor și colinde „Prin muzică, la obârșii”

Grupul coral Flori Udeștene, din cadrul Școlii Gimnaziale Udești, a fost notat cu 10 de întreg juriul, la Festivalul de Folclor și colinde „Prin muzică, la obârșii”.

Grupul a primit premiul I la secțiunea grupuri la evenimentul care a avut loc sâmbătă.

Tinerii au lăsat emoțiile deoparte în perioada momentului artistic și au demonstrat că merită premiul I.

like facebook, suceava, news, stiriPrimarul comunei Udești, Cristea Ostrovan, le-a asigurat transportul copiilor la festivalul de la Ploiești, la Palatul Culturii.


Loading...

loading...

3 Comentarii

  1. Ansamblul FLORI UDISTENE- a obtinut locul intai ,sectiunea GRUP VOCAL,la Festivalul de Folclor si Colinde -PRIN MUZICA,LA OBARSII-. Ceea ce nu au aflat(pentru ca au plecat catre casa) este ca membrii juriului au stabilit ca TROFEUL sa fie decernat acestor FLORI UDESTENE care s-au prezentat la superlativ.FELICITARI copiilor talentati , FELICITARI Madalinei Slusarec si dlui inv.Dumitru Iacob si nu in ultimul rand dlui primar la localitatii Udesti, Jud. Suceava ! Urmeaza sa primeasca diploma . Cu admiratie , Ofelia Florica Harangus,AMFITRIONUL festivalului si membru juriului .

    Răspunde
    • Ansamblul FLORI UDESTENE a obtinut locul intai ,sectiunea GRUP VOCAL,la Festivalul de Folclor si Colinde -PRIN MUZICA ,LA OBARSII-editia a IV-2018 ,carea a avut loc la sala MAREA UNIRE a Palatului de Cultura -Ploiesti. Fiind tarziu grupul de la Udesti a plecat catre casa .Ceea ce nu au aflat, acesti talentati copii,este ca membrii juriului au stabilit ca TROFEUL sa fie decernat acestor FLORI UDESTENE care s-au prezentat la superlativ . FELICITARIcopiilor talentati, FELICITARI profesoarei Madalina Slusarec si d-lui inv.Dumitru Iacob si nu in ultimul rand d-lui primar al localitatii UDESTI ,Jud. Suceava.care a facut posibia deplasarea lor la Ploiesti ! Urmeaza sa primeasca diploma .
      Cu admiratie ,Ofelia Florica harangus, AMFITRIONUL festivalului si membru in juriului

      Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. „Flori Udeștene” a obținut trofeul Festivalului de Folclor și Colinde „Prin Muzică, la obârșii” | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*