Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Două femei au ajuns cu arsuri la spital, în urma unui incendiu

Două femei au ajuns cu arsuri la spital, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui incendiu care a avut loc într-o locuință din Bosanci.

like facebook, suceava, news, stiriMilitarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Bosanci, au intervenit cu trei autospeciale de stingere și
o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Moara.

La sosirea echipajelor, ardeau materiale combustibile din camera centralei termice, cu pericol de propagare la casa de locuit. Două femei, de 20 și 28 de ani, au suferit arsuri la nivelul membrelor superioare și inferioare, iar una dintre ele (cea de 28 de ani) și la nivelul feței. Pompierii paramedici le-au acordat primul ajutor medical și le-au transportat la Unitatea de Primire Urgențe a spitalului
județean. Au ars mase plastice, peleți, o motocoasă și izolația boilerului. S-a degradat echipamentul electric al centralei termice.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza modului greșit de aprindere a focului în centrală (cu benzină). Incendiul a fost lichidat la ora 0:25, iar pompierii au salvat casa de locuit..


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*