Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

FOTO Durere de nedescris! Irina Airinei a fost condusă pe ultimul drum de sute de oameni

Foto: Observator

Lacrimi de durere şi tristeţe fără margini la înmormântarea tinerei mămici ucise pe trecere la Suceava. Sute de oameni au condus-o pe ultimul drum, în ziua în care au căzut şi primii fulgi de nea.
Maiorul de jandarmerie Irina Cristina Airinei a murit după ce a fost spulberată pe trecere, la Suceava, împreună cu fetiţa ei, scrie Observator.

Familia, apropiaţii şi colegii săi jandarmi au fost marcaţi adânc de tragedia fără sens a Irinei.

like facebook, suceava, news, stiriColegii și elevii de la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi de la Falticeni, dar și cei de la Inspectoratul Județean de Jandarmi, au venit pentru a-și lua rămas bun de la Irina. Garda de onoare a școlii de jandarmi a purtat drapelul de lupta a unității, in doliu.

Slujba a fost oficiată de un sobor de 4 preoți, trei fiind preoți militari. Fanfara a cântat marșuri funebre, iar militarii i-au dat pentru ultima data onorul maiorului Airinei Irina. Salvele de foc au răsunat in cimitirul Pacea, salutând-o pentru ultima oară pe tânăra mămică.
La înmormântare au participat oficialitățile locale și județene, dar şi delegație de la Inspectoratul General de jandarmi.

Fetița de 1 an şi jumătate a Irinei se zbate între viață și moarte, la spital, în Bucureşti.

Şoferul vinovat de accident spune că îi pare foarte rău, dar nu le-a văzut.

Vezi video AICI!


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*