Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Un an de închisoare pentru suceveanul care și-a ucis soția și cei doi copii. „Am înfipt cuțitul încet, zâmbind”

Suceveanul de 44 de ani care și-a ucis soția și cei doi copii a primit o primă pedeapsă. Vineri, Tribunalul Brașov l-a condamnat pe Florin Buliga la un an de închisoare pentru deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu și la 2 ani de pedeapsă suplimentară, interzicerea dreptului de a fi ales în funcții publice, interzicerea dreptului de a ocupa funcții care implică autoritatea statului, de a deține sau folosi arme, dreptul de a conduce autovehicule.  5,95 grame de marijuana au fost găsite la o percheziție din 27 martie la locuința acestuia.

like facebook, suceava, news, stiriBuliga urmează să-și primească pedeapsa și pentru că și-a măcelărit familia, soția, Elena-Monica, și copiii, Ioana și Matei. Femeia avea 42 de ani, iar copiii numai 18 și, respectiv, 13 ani.

Potrivit evz.ro, pe 26 martie, bărbatul ajunge în oraș, ia o orhidee de la o florăreasă pe care o mai ajuta cu bani și lucruri. Era floarea preferată a soției sale. Merge acasă, într-un bloc de lux, aflat la marginea orașului.

„Am încercat să îi spun soției mele că m-am înjunghiat cu un cuțit în zona inimii, dar nu m-a băgat în seamă. (…) Eu când am urcat în casă aveam la mine, în rucsac, cuțitul cu care mă înjunghiasem. (…) Până să se culce soția, ne-am conectat la aparatul tesla, care creează un câmp de energie foarte ridicată și care m-a relaxat. După ce am servit masa, i-am propus soției mele să-i fac un masaj, pe patul pe care îl aveam în dormitor. A fost de acord și s-a așezat. Am așteptat aproximativ 30 de minute ca să adoarmă și apoi i-am înfipt cuțitul pe care îl adusesem din mașină, de 2 sau 3 ori în zona inimii, s-a zbătut. A dat din mâini și m-a zgâriat pe față și a scos un sunet dar nu am înțeles nimic din ce a zis. Am luat orhideea și am așezat-o pe pieptul soției, pentru că era floarea ei preferată, am stat lângă ea până la ultima răsuflare. Am spus o rugăciune care avea ca scop elevarea sufletului ei pentru a ajunge într-un loc mai bun. Consider că prin fapta mea am făcut un lucru bun, deoarece sufletul ei se află acum într-un loc liniștit”. Apoi criminalul s-a conectat din nou la aparatul tesla și, susținea el, forțe exterioare l-au îndemnat să continue.

„Ceea ce mă bucură…”

Ce înseamnă să continue? În tot acest timp, băiatul de 13 ani era în camera lui. S-a jucat pe computer și a adormit. Florin o sună pe Ioana, fiica lor, și o cheamă acasă. Ea vine și, la scurt timp, fata se culcă.

„După ce fata a intrat în camera ei, am așteptat ca ea să adoarmă, am intrat cu cuțitul și am lovit-o de mai multe ori în zona inimii, s-a zbătut, a încercat să spună ceva dar nu pot preciza dacă a și reușit. Am mai stat puțin și apoi am intrat în camera băiatului unde am procedat la fel, l-am lovit de mai multe ori în zona inimii”.

Spre finalul acestei mărturii, criminalul spune: „Ceea ce mă bucură în momentul de față e că îi știu pe copii și pe mama lor că sunt fericiți și au o viață mai bună într-o altă lume, lucru pe care eu l-am oferit acestora.”

După arestare, Florin Mircea Buliga a fost trimis la Jilava, pentru expertiza psihiatrică. I-a făcut să tresară pe medicii obișnuiți să „cotrobăie” în mințile criminalilor când le-a spus: „Mi s-au relevat păcatele mele (vorbea despre tentativa de sinucidere – n.n.) ale noastre ca oameni. Previziuni despre moartea mea am avut din copilărie, că voi muri la 38 de ani. Mama mea m-a blestemat înainte să moară la 38 de ani. M-am dus către desăvârșire. Eu cred în succesiunea inimii, un fel de reîncarnare. L-am înfipt încet, zâmbind, am scos cuțitul, a curs mult sânge, am zis că ăsta a fost un test, am fost purificat”.

Sursa: evz.ro


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*