Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Individul care a sărit la bătaie la un vecin și mama sa și a încercat să dea foc unei autoutilitare scapă de arest

Individul care a sărit la bătaie la un vecin și mama sa și a încercat să dea foc unei autoutilitare scapă de arest. Bărbatul, Nicolae Popescu, de 47 de ani, a fost pus sub control judiciar, fiind cercetat pentru săvârșirea a doua infractiuni de lovire sau alte violenţe, una de violare de domiciliu, o tentativă la infracţiunea de distrugere prin incendiere si o infractiune de distrugere.

Potrivit anchetatorilor, la data de 12.11.2018 în intervalul orar 18.45-19.00 le-a lovit pe persoanele vătămate S.C. şi S.V., a pătruns fără drept în livada împrejmuită cu gard aflată în spatele locuinţei persoanei vătămate S.C. , a distrus mai multe leaţuri din gardul împrejmuitor şi a dat foc unei cârpe îmbibate cu ulei alimentar la mică distanţă de roata din dreapta faţă a autoutilitarei marca Scania, tip stupină, aparţinând persoanei vătămate S.C., existand pericol de propagare la vehicul.
like facebook, suceava, news, stiri
Faţă de inculpat a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 ore, iar prin ordonanţa procurorului de caz din data de 13.11.2018, s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile faţă de inculpat. Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea unei măsuri preventive reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, spun procurorii.

Individ reținut după ce a agresat un bărbat și pe mama acestuia


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*