Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Mesaj emoționant transmis de colegii jandarmeriței Irina Airinei, după moartea fulgerătoare a acesteia, în accident. „Era o fire mereu veselă, optimistă”

Colectivul Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni se află în stare de șoc după aflarea veștii potrivit căreia maiorul Irina Cristina Airinei a murit sub roțile unei mașini, pe trecerea de pietoni.

Vestea tulburătoare a decesului colegei noastre, ofițer Airinei Irina-Cristina a venit astăzi în jurul orei 14.00, în urma unui grav accident rutier. În vârstă de 40 de ani, maior Airinei Irina-Cristina a fost purtător de cuvânt și ofițer specialist în cadrul școlii din anul 2009. Era o fire mereu veselă, optimistă, ambițioasă și plină de energie. Fetița ei, de 1 an și jumătate este grav rănită, însă cu șanse de supraviețuire.

 

Ofițerul se afla în concediu de creștere a copilului, iar la ultima vizită pe care a făcut-o în școală cu ocazia trecerii în rezervă a unui coleg, în luna septembrie, oricine putea observa că este o femeie împlinită, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Așa va rămâne în amintirea noastră, a tuturor.  Suntem alături de familia îndurerată și-i transmitem sincere condoleanțe. Dumnezeu să o odihnească în pace”, este mesajul tulburător transmis de colegii Irinei.

Șoferul de 26 de ani, care a accidentat mortal o femeie și i-a rănit copilul, a fost reținut de polițiști

Cumplit! Femeie moartă după ce a fost spulberată de pe trecerea de pietoni, cu tot cu copil


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*