Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Cumplit! Femeie moartă după ce a fost spulberată de pe trecerea de pietoni, cu tot cu copil

Foto: Facebook/ Suceava sat cu blocuri

Femeia de 40 de ani, care a fost spulberată de o mașină, miercuri pe o trecere de pietoni din municipiul Suceava, a murit la spital. Copilul acesteia este rănit, dar din fericire încă în viață.

like facebook, suceava, news, stiriVă reamintim că o femeie de 40 de ani, care traversa cu un căruț în care se afla copilul său, a fost spulberată de o mașină, care nu a acordat prioritate, pe o trecere de pietoni din zona Tribunalului.

La volan era un tânăr de 26 de ani, care a fost ridicat de polițiști și dus la audieri.

În timp ce conducea autoturismul pe B-dul Ştefan cel Mare din municipiul Suceava, un bărbat de 26 de ani din comuna Mitocu Dragomirnei, a surprins şi accidentat o localnică de 40 de ani, angajată în traversarea regulamentară a părţii carosabile pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător și care împingea un cărucior în care se afla o minoră de 18 luni. În urma accidentului a rezultat decesul femeii și rănirea gravă a minorei. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.

 

Cine este femeia ucisă pe trecerea de pietoni de un șofer de 26 de ani

 

VIDEO Accident în zona Tribunalului. O mamă și copilul său, spulberați de o mașină pe trecerea de pietoni

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Cine este femeia ucisă pe trecerea de pietoni de un șofer de 26 de ani | SuceavaNews.ro
  2. Șocant! Vestitul protestatar #rezist se bucură de moartea jandarmeriței din Suceava. „One more down” | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*