Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Municipiul Suceava a obținut Trofeul de Excelență în Administrație

Pentru al doilea an consecutiv municipiul Suceava a obținut Trofeul de Excelență în Administrație. Anul trecut a obținut trofeul “Excelență în Educație”, iar în acest an “Excelență în iluminat public și eficiență energetică”.

Consiliul rectorilor din România a acordat cel mai mare punctaj proiectului de la Suceava, trofeul fiind înmânat de unul dintre prorectorii Institutului Politehnic București.

Prin acest proiect s-a modernizat iluminatul public din oraș, a crescut intensitatea luminoasă de la 45 la 100%, poluarea este zero, iar lucrul cel mai important este acela că s-a redus de 3,5 ori factura la iluminatul public. Este considerat un Proiect de bune practici la nivel de țară în acest domeniu. De asemenea, am mai avut două nominalizări la Trofeele de Excelență în Transport public și Antreprenoriat local. Mulțumesc sucevenilor care au suportat deranjul creat prin implementarea proiectului, consilierilor locali care au aprobat în Consiliul local acest proiect și echipei din cadrul primăriei care a contribuit la realizarea acestuia. Aceste trofee arată faptul că, în municipiul Suceava, lucrurile merg într-o direcție bună!”, a precizat primarul Ion Lungu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*