Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Amendă de la DSP pentru un stand de lactate din piața din Suceava

În luna octombrie, în sectorul  aliment, DSP Suceava a efectuat 245 de controale dupa cum urmeaza: la producatori si ambalatori:- 2 controale, retaileri:-157 controale, sector servicii-alimentatie publica: -76 controale și producatori primari care vand direct consumatorului final: 10 controale.

like facebook, suceava, news, stiriO amenda in valoare de 1600 de lei, a fost dată la un stand dintr-o piata din Suceava pentru nerespectarea regulilor de igiena in timpul programului de lucru (stand desfacere produse lactate).

In sectorul servicii, au fost aplicate 5 amenzi in valoare totala de 6200 de lei din care 3 amenzi a cate 1000 de lei fiecare pentru lipsa cursuri notiuni fundamentale de igiena la 2 unitati de alimentatie publica din zona Gura Humor si la o unitate de alimentatie  publica din Suceava, 2 amenzi a cate 1600 lei pentru lipsa termometru si termograma la o unitate de alimentatie publica din Gura Humorului si una din Suceava.

Valoarea totala a amenzilor din sectorul aliment a fost de 7800 lei. Totalul controalelor efectuate in luna octombrie pe aliment si non-aliment a fost de  654.

Serviciul Control in Sanatate Publica a avut ca actiune tematica de control verificarea laboratoarelor de analize medicale (13 controale) unde nu au fost constatat probleme deosebite.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*