Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Una dintre cele mai cunoscute pensiuni din Suceava se extinde. A obținut o finanțare europeană

Bucovina Residence, pensiune, stiri, suceavaUna dintre cele mai cunoscute pensiuni din județul Suceava se extinde în baza unui proiect cu finanțare europeană, prin Programul Operaţional Regional 2014-2020 Axa prioritară 2 – Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii. Este vorba de Pensiunea Bucovina Residence, care a beneficiat de bani europeni pentru extinderea spațiilor de cazare și a zonei de agrement.

like facebook, suceava, news, stiriSocietatea care deține pensiunea, Munte Mur Resort SRL Gura Humorului, reprezentată de Bogdan Brînzan, implementează un proiect în valoare de peste 950.000 de lei pentru extindere spatii de cazare si agrement la pensiunea Bucovina Residence.

Lucrările se vor executa în următoarele șapte luni, ele constând în amenajarea spațiului de la mansardă, dar și amenajarea unei piscine exterioare, a unui ciubar și a unui jacuzzi (inclusiv echipamentele aferente:ciubar, jacuzzi, instalatie incalzire pardoseala, pompa de caldura, centrala tratare aer).


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*