Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Un adolescent băut a furat o mașină și s-a răsturnat cu ea pe calea ferată

Un adolescent băut a furat o mașină și s-a răsturnat cu ea pe calea ferată. Sâmbătă, la ora 03,58, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată despre faptul că pe str. Podu Verde din municipiul Vatra Dornei o mașină este răsturnată pe calea ferată.

Patrula deplasată la fața locului a identificat autoturismul implicat în accident având număr de înmatriculare provizoriu. S-a stabilit faptul că vehiculul este proprietatea unui bărbat de 40 de ani, din mun. Vatra Dornei.
like facebook, suceava, news, stiri
În urma verificărilor s-a stabilit că autovehiculul a fost sustras de către un tânăr de 15 ani, din com. Ciocănești, din apropierea locuinței proprietarului, acesta fiind lăsat neasigurat. Cheile au fost luate dintr-un alt autoturism al proprietarului, care era parcat în apropiere și din interiorul căruia s-a încercat sustragerea casetofonului auto.

Minorul a condus autovehiculul pe str. Podu Verde din mun. Vatra Dornei din direcția Vatra Dornei – Iacobeni și pe fondul vitezei neadaptate și a neatenției în conducere a pierdut controlul asupra direcției de deplasare a intrat pe sensul opus de circulație unde s-a răsturnat pe calea ferată.
În urma impactului autovehiculului conducătorul auto a suferit leziuni corporale ușoare.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0,16mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat probe biologice de sânge.

Numerele de înmatriculare provizorii au fost atribuite autoturismului implicat în accident acestea fiind expirate din data de 20.05.2017, iar conducătorul auto nu posedă permis de conducere.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt calificat”, tentativă la infracțiunea de „furt calificat”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „vătămarea corporală din culpă”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*