Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Percheziții la Vicovu de Sus. Au descins mai multe echipe de polițiști și jandarmi

Trei percheziții au avut loc la Vicovu de Sus, la locuințele unor indivizi suspectați de furturi. Potrivit reprezentanților IPJ Suceava, la data de 1 noiembrie, Poliţia municipiului Vatra Dornei a organizat o acțiune în sistem integrat, la care au fost cooptați polițiștii subunități, ai Secției 15 Poliție Rurală Vatra Dornei și ai posturilor de poliție comunale, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc și ai Poliţiei oraşului Vicovul de Sus, jandarmi, reprezentanţi ai D.S.A.V.S.A. Suceava, ai Gărzii Forestiere şi ai Ocolului Silvic Dealu Negru.

like facebook, suceava, news, stiriAstfel, au fost efectuate 3 percheziţii domiciliare; au fost legitimate 111 persoane și controlate 57 de autovehicule; au fost constatate 2 infracțiuni; au fost aplicate 59 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 33.210 lei; au fost confiscate bunuri în valoare de 16.416 lei, constând în material lemnos, țigări, produse agroalimentare şi de panificaţie; au fost reținute 3 permise de conducere.

Au participat 46 de polițiști, 4 jandarmi, 2 specialiști ai D.S.V.S.A. Suceava, 2 reprezentanți ai Gărzii Forestiere și 3 lucrători silvici.

În baza mandatelor emise de Judecătoria Vatra Dornei, echipe de polițiști și jandarmi, au efectuat 3 percheziții domiciliare pe raza orașului Vicovu de Sus, la locuinţele unor suspecți cercetaţi pentru mai multe fapte penale comise în zona de competenţă a Poliţiei municipiului Vatra Dornei, ocazie cu care, au fost identificate și ridicate mai multe motoferăstraie mecanice, telefoane mobile, scule electrice și obiecte de uz casnic. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor trei tineri și a provenienței bunurilor sustrase”, susțin reprezentanții IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*