Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Gheorghe Flutur: Insist ca Tarom (n.r. pe Aeroportul Suceava) să intre în concurență cu alții pentru că au bilete prea scumpe

Președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, susține că un nou operator urmează să aibe curse externe pe Aeroportul Suceava, de anul viitor. El a precizat că a primit asigurări ferme și este un operator credibil, dar nu poate spune deocamdată despre cine este vorba, la cerința operatorului.

like facebook, suceava, news, stiriDespre faptul că Cobrex Trans a anunțat curse de pe Aeroportul Suceava și apoi a anulat zborurile București- Suceava și Suceava- Madrid, Flutur a declarat, în cadrul unei emisiuni televizate la Nest TV Channel, că ceea ce au făcut cei de la Cobrex este „jenant, rușinos”.

Era o cursă de sezon de vară, dar tot m-a durut…pentru că ei au venit, nu le-am cerut noi. Ne-am cerut si noi scuze….Niciodată nu am aflat cauza”, a declarat, la Nest Tv Channel, Gheorghe Flutur.

Totodată, șeful județului susține insistă pe curse interne pe Aeroportul Suceava pentru ca „Tarom să intre în concurență cu alții pentru că au bilete prea scumpe”.

Cobrex Trans anulează zborurile București- Suceava și Suceava- Madrid


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*