Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Societate comercială amendată după ce polițiștii au oprit un transport ilegal cu lemne

Un echipaj din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc a oprit pentru control, miercuri, pe DN 17A, din comuna Sadova, autocamionul încărcat cu material lemnos, condus de un bărbat din comuna Fundu Moldovei, însoțit de administratorul unei societății comerciale, un bărbat de 36 de ani, din comuna Fundu Moldovei.
like facebook, suceava, news, stiri
Întrucât existau suspiciuni cu privire la transportul repetitiv cu același aviz de însoțire a materialului lemnos, polițiștii au solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii, au stabilit faptul că, acesta transporta cantitatea de 16,04 m.c. lemn rotund de esență rășinoase și nu 15,66 m.c. conform documentelor.

”Având în vedere caracterul de repetabilitate al transportului de material lemnos, societatea comercială care a efectuat transportul a fost sancționată contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos în valoare de circa 5.000 lei a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Pojorâta”, se arată într-o informare a IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*