Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Adolescent pedepsit pentru tâlhărie. Ce au decis magistrații

Un adolescent de 17 ani, Gabriel Cristian Petrariu, din Zvoriştea, a fost condamnat, marți, de Judecătoria Suceava pentru tâlhărie calificată.

Magistrații au decis ca acesta să fie internat într-un centru educativ pentru o perioadă de opt luni. Decizia nu este definitivă.

Potrivit anchetatorilor, la data de 12 octombrie 2015, minorul a tâlhărit o femeie de 72 de ani din municipiul Suceava, căreia i s-a sustras din mână, un portofel cu bani, prejudiciul fiind de circa 500 lei. De asemenea, pe 8 noiembrie 2016, a încercat să tâlhărească  o femeie de 80 de ani din municipiul Suceava, căreia, în fața scării blocului unde domiciliază, a încercat, prin violență, să-i fure sacoșa cu bunuri.

like-facebook„Polițiștii Biroului Investigații Criminale Suceava au reușit identificarea persoanei bănuite, ca fiind un minor de 15 ani, din comuna Zvoriștea, care, în urma expertizării neuropsihiatrice, a rezultat faptul că, avea discernământ la momentul comiterii faptelor”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava.

Puști reținut de polițiști pentru tâlhărie

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*