Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Șofer reținut de polițiști după ce a rănit două femei într-un accident produs la beție

retinuti arestat- suceavaUn șofer de 41 de ani a fost reținut de polițiști după ce a rănit două femei într-un accident produs la beție. Evenimentul rutier a avut loc joi seară.

În timp ce conducea autoturismul pe DN 15C, în afara localității Fântâna Mare, un localnic de 41 de ani, Dumitru Vamanu, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de o tânără de 26 de ani, din municipiul Fălticeni.

După producerea accidentului, bărbatul de 41 de ani a demontat plăcuțele de înmatriculare ale autoturismului și a plecat de la fața locului.
like facebook, suceava, news, stiri
În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto de 26 de ani şi a unei femei, de 47 de ani, din comuna Fîntîna Mare, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, în ambele cazuri nefiind necesară internarea.

În urma analizelor de laborator, a rezultat că, după câteva ore, Vamanu avea o alcoolemie de 1,80 mg/l alcool pur în sânge. El a fost reținut și urmează a fi prezentat, marți, în fața instanței pentru măsuri preventive.

Impact frontal între două mașini. Două femei au fost rănite


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Șoferul cu o alcoolemie uriașă, care a produs un accident, a luat plăcuțele mașinii și a fugit, trimis în arest pentru 30 de zile | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*