Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Grădiniță din Siret extinsă și reabilitată cu aproximativ 1,25 milioane euro

Primăria Siret a semnat un contract de finantare nerambursabila pentru reabilitarea, extinderea si dotarea Gradinitei cu program normal Luminita.

In data de 29 octombrie 2018, la sediul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Nord Est Piatra Neamt a fost semnat contractul de finantare nerambursabila pentru proiectul care prevede reabilitarea, extinderea si dotarea Gradinitei cu program normal Luminita Oras Siret, jud Suceava.

Proiectul in valoare totala de 5.723.728,99 lei (aprox. 1,25 milioane de euro) prevede reabilitarea corpurilor de cladire existente (corp A si corp B), extinderea corpului B (cu o cladire noua care va respecta standardele privind eficienta energetica si accesul persoanelor cu dizabilitati) si dotarea tuturor corpurilor cu mobilier si echipamente didactice si nedidactice.

like facebook, suceava, news, stiri„In urma implementarii proiectului se vor obtine urmatoarele efecte pozitive: singura gradinita din orasul Siret va deveni un loc placut, atractiv si sigur pentru prescolari; cladirile vor fi eficiente din punct de vedere energetic si vor consuma mai putine resurse; va creste spatiul alocat desfasurarii procesului educational; va creste semnificativ calitatea procesului educational ca urmare a utilizarii tehnologiilor noi;  se va imbunatati semnificativ accesul la educatie de calitate al copiilor (inclusiv al celor cu cu dizabilitati). La momentul actual se finalizeaza proiectul tehnic, urmand ca in primavara sa demaram executia lucrarilor”, susține primarul din Siret, Adrian Popoiu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*