Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine de tip hard-discount din Rusia vrea să deschidă un magazin la Suceava. Promit ca va fi cel mai ieftin hard-discounter

Svetofor, unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine de tip hard-discount din Rusia, a deschis vineri, 26 octombrie, primul său magazin din România, la Snagov. Unitatea va opera sub brandul Mere, iar oficialii companiei primit că va fi cel mai ieftin hard-discounter de pe piaţă.

Aflat în uşoară întârziere cu primul magazin deschis, pentru care ar fi trebuit să se taie panglica în luna septembrie, Svetofor plănuieşte ca până la finele acestui an să aibă o reţea de cinci magazine deja operaţíonale. Următoarele deschideri ar trebui să fie la Braşov, Piatra Neamţ, Suceava şi Tecuci, potrivit Economica.net.

like facebook, suceava, news, stiriPlanul era ca până la sfârşitul acestui an să avem 15 magazine, dar a mers foarte greu. Au fost probleme cu avizarea, cu echipamentele etc. În 4-5 ani sperăm să ajungem la o reţea de 50 de magazine”, mai spune managerul, potrivit căruia brandul urmează să intre şi pe piaţa bucureşteană.

“Echipa de dezvoltare se uită şi la Bucureşti, dar acesta nu este o prioritate pentru noi. La un număr de 10-15 magazine, probabil va fi şi unul în capitală”, susţine Vasile, care estimează trecerea pe profit după primul an de funcţionare a lanţului în România.

Svetofor, cu peste 800 de magazine de tip discount în Rusia, este prezent şi pe pieţele din Kazahstan, Belarus și China. Pe plan local are ca principali competitori nemţii de la Lidl şi de la Penny Market.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*