Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Individ potolit cu spray lacrimogen și încătușat de polițiști după ce a bătut o femeie

Un individ a fost potolit cu spray lacrimogen și încătușat de polițiști după ce a bătut o femeie. Totul s-a petrecut pe 26 octombrie, când o femeie de 45 de ani, din comuna Satu Mare, a sunat la 112 și a anunțat că individul a intrat peste ea în casa fratelui său și face un scandal de proporții.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a constatat că la ora 17.30, un tânăr de 25 ani, din comuna Satu Mare, a lovit-o pe femeia de 45 de ani cu pumnii în zona feţei.

like facebook, suceava, news, stiriPentru a nu fi agresată în continuare, femeia a fugit la imobilul fratelui ei de 47 ani, care locuieşte în vecinătatea acesteia, dar a fost urmărită de către agresor care a pătruns fără drept în imobilul în cauză.
Agenții de poliție au intervenit cu fermitate și au procedat la somarea agresorului că se va folosi armamentul din dotare.

Tânărul de 25 de ani a continuat să se manifeste agresiv verbal, fapt pentru care polițiștii au folosit sprayul iritant-lacrimogen, apoi au procedat la imobilizarea acestuia prin încătușare.

„În urma probatoriului administrat, s-a confirmat efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „violare de domiciliu”, „lovire sau alte violenţe”, „ameninţare” şi „distrugere”. Prin ordonanța agentului de poliție s-a dispus reținerea suspectului, pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea acestuia în Centrul de reținere și arest preventiv din cadrul I.P.J. Suceava”, spun polițiștii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*