Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

VIDEO Tragic! Un tânăr de 17 ani a murit în accident

Un tânăr de 17 ani a murit în accidentul rutier care a avut loc sâmbătă, la Slatina. În ciuda manevrelor de resuscitare, Flavius Brăescu nu a mai putut fi salvat.

Un grav accident rutier a avut loc, sâmbătă, pe raza comunei Slatina. Două persoane au fost rănite grav după ce au intrat cu mașina într-un stâlp.

like facebook, suceava, news, stiri„Unul dintre bărbați este în stare de inconștiență și i se aplică manevre de resuscitare. Cel de-al doilea este conștient și primește îngrijiri medicale”, susțineau reprezentanții ISU Suceava. Din păcate, tânărul de 17 ani a murit, iar șoferul mașinii, Pavel Andrei R., a fost rănit și transportat la spital.

Potrivit polițiștilor, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DJ 209A, din comuna Slatina, un minor de 17 ani, din municipiul Suceava, ce nu posedă permis de conducere, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp de pe marginea drumului.

În urma impactului, a rezultat decesul unui minor de 17 ani, localnic, pasager în autoturism, precum și rănirea conducătorului auto. Din cauza leziunilor suferite, conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ulterior, în jurul orei 13.59, I.P.J. Suceava a fost sesizat prin „.S.N.U.A.U. 112” despre faptul
că un bărbat de 28 de ani, din comuna Slatina, a fost și el victimă în accidentul rutier produs pe raza localității, fiind pasager în autoturism, dar a plecat de la fața locului.

Victima, ce a suferit leziuni minore, a fost transportată la spital, fără să necesite internarea. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ,,ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Moartea tânărului de 17 ani, în accidentul de la Slatina, i-a șocat pe prieteni. Mesaje pline de regret transmise de aceștia | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*