Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Jandarmii suceveni, la datorie la festivalurile, balurile și meciurile din weekend

În perioada 27-28 octombrie a.c., Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava va asigura măsurile de ordine în vederea desfăşurării în condiții de siguranță a următoarelor manifestări:
– “Festivalul Slătiorii”, (comuna Râșca);
– “Balul Gospodarilor”, (comuna Stroiești);
– Dezvelirea Bustului Iancu Flondor în Parcul Uniunii Europene, (Mun. Suceava);
– “Hramul Bisericii Sf. Dumitru”, (localitatea Fundu Moldovei);
– Meciul de rugby dintre C.S.M. Bucovina Suceava – C.S.M. Sibiu (stadionul “Unirea”din mun. Suceava) și meciurile de fotbal din ligile a IV-a și a V-a dintre echipele C.S.O. Viitorul Liteni –A.S. Progresul Frătăuți Vechi, A.S. Vânătorul Dorna Candrenilor –A.S. Sporting Poieni Solca, A.C.S. Viitorul Adâncata – A.S. Concordia Grămești.
like facebook, suceava, news, stiri
În vederea prevenirii unor incidente nedorite, Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava recomandă participanților la manifestări să respecte precizările organizatorilor și ale jandarmilor, să evite implicarea în conflicte de orice natură și să aibă un comportament decent, iar în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, să solicite ajutorul forțelor de ordine.

Totodată, jandarmii vor acţiona zilnic în cadrul dispozitivelor de menţinere a ordinii publice organizate în cooperare cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava în localităţile în care funcţionează structuri de jandarmerie, iar efectivele posturilor de jandarmi montane (Vatra Dornei, Broşteni, Câmpulung Moldovenesc, Suceviţa, Frasin şi Gura Humorului) vor desfăşura activităţi preventive pe traseele turistice şi în staţiunile montane de interes naţional, pentru menţinerea unui climat de linişte, prevenirea şi combaterea infracţiunilor, respectarea legislaţiei privind organizarea activităţilor de picnic, a normelor de mediu şi a celor privind ariile şi rezervaţiile naturale protejate, precum şi pentru informarea şi acordarea de sprijin turiştilor aflaţi pe traseele montane.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*