Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Jandarmi amenințați cu moartea de un bărbat care avea un cuțit de 22 de centimetri

Un bărbat a fost reținut, procurorii propunând Judecătoriei Fălticeni arestarea sa preventivă, pentru săvârşirea a două infracţiuni de ultraj.

Potrivit anchetatorilor, în seara zilei de 19.10.2018, în jurul orei 18:30, inculpatul a avut un conflict cu o persoană de sex masculin care a sesizat prin SNUAU 112 organele de poliţie, acestea deplasându-se la faţa locului împreună cu un echipaj de jandarmi.
like facebook, suceava, news, stiri
În prezenţa unui număr de aproximativ 60 de persoane, individul a tulburat ordinea şi liniştea publică, proferând ameninţări cu moartea şi cu acte de violenţă faţă de persoana respectivă, cât şi faţă de cei doi membri ai echipajului de jandarmi, faptele fiind comise având asupra sa un cuţit cu lungimea de 22 cm.

„Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea unei măsuri preventive reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, transmit procurorii.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*