Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Doi contrabandiști reținuți de polițiștii suceveni. Aveau țigări în autoturisme

O patrulă din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control, duminică, pe strada Roșu din localitate, 2 autoturisme conduse de doi bărbați de 21 și 30 de ani, ambii din județul Mehedinți.

like facebook, suceava, news, stiriAstfel, în urma verificării celor două vehicule, polițiștii au identificat în portbagajul autoturismului condus de bărbatul de 30 de ani, 2.070 pachete cu țigări, iar în cealaltă maşină condusă de tânărul de 21 de ani, 5.630 pachete cu țigări, toate de proveniență extracomunitară.

Țigările în valoare de circa 100.000 lei au fost confiscate, iar cele două autoturisme au fost indisponibilizate la sediul poliției.

Suspecții au fost reținuți pentru 24 ore și încarcerați în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 22.10.2018, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei pentru stabilirea unor măsuri procedurale. În cauză, s-au întocmit 2 dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, fiind sesizată și Direcția Regională de Accize și Operațiuni Vamale Iași pentru stabilirea prejudiciului creat bugetului de stat”, susține purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*