Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Bravo lui! Suceveanul de la Ninja Warrior a ajuns în finală

Suceveanul Ștefan Gireadă demonstrează că știe să lupte, nu are doar o forță fizică de invidiat, dar și o ambiție incredibilă.

Accidentat la mâna dreaptă, tânărul din Vama a reușit să ajungă în finala Ninja Warrior și luptă pentru marele premiu de 100.000 de euro, dar și titlul de primul Ninja Warriror din România.

like facebook, suceava, news, stiriȘtefan are 25 de ani și este pasionat de sport.

Duminică, de la ora 20.00, la ProTv va putea fi vizionată finala concursului.

Formatul de show Ninja Worrior este unul în care sute de concurenți traversează un traseu cu multe obstacole pentru a ajunge la ”cucerirea Muntelui Midoriyama”, care era provocarea cea mai mare. Doar cel ce ajunge în vârf si reușește să apese un buton amplasat la baza Muntelui Midoriyama, trece mai departe. Competiția este una dinamică, plină de adenaliză, ce necesită concurenți bine antrenați. Formatul a fost difuzat pentru prima dată în Japonia, unde a avut mare succes, iar de atunci s-a extins pe tot mapamondul și a devenit o competiție de talie mare. Acesta a fost propus spre difuzare în 21 de țări: Statele Unite, Marea Britanie, Germania, Italia, Spania, Australia, Austria, Rusia și Franța.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*