Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

VIDEO Bunul simț uitat acasă. Gunoaie aruncate aiurea din mașină de doi suceveni

Doi suceveni au aruncat gunoaiele din mașină pe geam, pe stradă. Un bărbat a văzut gestul acestora, a mers repede și a luat hârtiile și le-a aruncat în mașina acestora, spre uimirea lor.

like facebook, suceava, news, stiriTotul a fost filmat și postat pe Facebook de Gheorghe Sologiuc, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară:

„I-ai cam luat prin surprindere și au dat-o-n balbaiala! Situația e generală, în toată țara: pe șosele, în mijloace de transport în comun, în Natură și în suflete. Felicitări pentru atitudine!!!”

„Pacat de varsta pe care o are…va dati seama cum e la ae acasa…”

„Dacă murea de inima la cum i le-ai aruncat… O cam incurcai????… ai 10 pentru inițiativa dar 4 pentru modul cum ai reacționat …”

„A cugetat și ce și a zis:daca o viata n treaga am mers cu căruță și calul se balega pe carosabil și n am pățit nimic, acu de când mi am tras golf, doar nu s a face gaura n cer pt o hârtie. Plus ca am geamuri fumurii și nu ma vede nimeni. Sunt o doamna , ce pola mea!”

„Se spune ca ai ce învața de la cei mai in vârsta!!!bv vouă!!asa faceti si acasa????va aruncați gunoiul pe geam???in capul vecinelor??mai aveți pretenții ca sunteti doamne”.

Atunci cand arunca gunoaiele pe strada si nu le pasa ? Le iei si le arunci in masina ? haide sa ii facem de rusine ? share

Publiée par Sologiuc Gheorghe sur Vendredi 19 octobre 2018


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*