Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

33 de persoane angajate pe loc la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Un număr de 33 de persoane au fost angajate pe loc la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți din județul Suceava. Dintre acestea, 14 sunt din Suceava, 9 din Fălticeni, 8 din Rădăuți și 2 din Câmpulung Moldovenesc.

Potrivit conducerii AJOFM Suceava, în total au participat 146 de angajatori, care au oferit 1.108 locuri de muncă.

like facebook, suceava, news, stiriAu participat 1.260 de persoane, din care 569 au fost selectate în vederea încadrării.

Angajatorii participanți la actuala ediție a bursei s-au declarat încrezători în reușita demersului de recrutare, cu excepția celor care activează în domeniul asigurărilor. O participare inedită, în urma colaborării cu Penitenciarul Botoșani, a fost grupul de 14 persoane care urmează să se elibereze din detenție în perioada următoare. Ei au susținut interviuri cu angajatori din domeniul construcțiilor și a prelucrării lemnului. Firmele care au declarat că au candidați ce întrunesc condițiile de angajare, activează în domeniul industriei alimentare, restaurante, prelucrarea lemnului, activități de protecție și gardă, tipărire, fabricarea autovehiculelor, colectarea deșeurilor”, a precizat Dănuț Burgheaua, director executiv AJOFM Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*